Prinses Lily op de boerderij

Interactieve muziektheatervoorstelling op locatie voor kinderen

Duur: 45 minuten | Doelgroep: kinderen vanaf 4 jaar en hun familie



"Prinses Lily op de boerderij" is een verrassend, eigenzinnig en dolkomisch interactieve muziektheatervoorstelling voor kinderen en hun familie. Muziek van o.a. Aaron Copland en Stephen Sondheim, in een Nederlandstalige versie, worden vertolkt door sopraan Sofie Degrande en pianist Dylan Marey. De kinderen uit het publiek worden actief betrokken bij deze voorstelling en krijgen de kans om uitbundig mee te zingen en te dansen op memorabele muziek.
De voorstelling is speciaal ontworpen om in open lucht gespeeld te worden en kan dus tot zijn recht komen op zeer diverse locaties.

Bekijk hier ons filmpje!


Verhaal:

Prinses Lily woont in een prachtig kasteel ver weg in Diamantland. Ze heeft al het speelgoed waar andere kinderen enkel maar van kunnen dromen en toch is ze niet gelukkig en voelt ze zich eenzaam. Lily mag van haar ouders niet verder dan de tuin van het paleis komen. Meestal zit ze de hele dag op haar torenkamer met haar vogeltje Rosie. Op een dag komt er een boerenjongen voorbij het paleis die de prinses haar aandacht trekt. Lily is vastbesloten om de wijde wereld in te trekken en sluipt stiekem weg uit haar torenkamer. Ze belandt in een avontuur waar ze bevriend geraakt met verschillende dieren...zal ze uiteindelijk gelukkig worden?

Schoolvoorstellingen

Met dit project willen we kinderen en jongeren op een originele, vernieuwende en experimentele manier in contact brengen met klassieke muziek.

Praktisch gaan wij zo te werk:

  • Wij komen naar de school toe
  • Wij brengen alle materiaal zelf mee (instrumenten, geluidsinstallatie)
  • Wij hebben enkel een plaats nodig om te spelen (speelplaats, turnzaal, aula,...)
  • Prijs: voor meer info i.v.m. de uitkoopsom → info@camielproducties.be
  • Wij zijn nog te boeken voor dit schooljaar, maar ook al voor volgend schooljaar

Speeldata

Komende voorstellingen:

Foto's

Bekijk onze galerij

Onze voorstelling op jouw unieke locatie? Het kan!

Wilt u ons boeken of heeft u een andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen, wij reageren zo spoedig mogelijk.

info@camielproducties.be